Avtomatika

F L A K U S x N I C E
Pokličite nas na:

041 629 811

F L A K U S x N I C E

Odpiramo vrata. Brez muje.

Že več kot 20 let sodelujemo s svetovno priznano znamko NICE avtomatičnih pogonov za odpiranje vrat. Zanesljivost ter kvaliteta se odražata preko dolgoletne tradicije v zaupanju strank. Postanite tudi vi lastnik NICE avtomatike za vrata!

Avtomatika za dvoriščna vrata

Kakšna vrata lahko odpiramo z NICE avtomatiko? Drsna ter dvokrilna dvoriščna vrata, rampe oz. zapornice. V kolikor imate garažo, lahko v garažni motor zmonitramo tudi sprejemnik in z njim odpirate tudi garažna vrata. Z NICE ne odpiramo vhodnih vrat v hišo.

Kako lahko odpiramo vrata? Ali potrebujem za vsaka vrata svoj daljinec? Vrata lahko odpirate z daljincem oz. pilotom ali pa z mobilno napravo preko katere lahko vrata odpirate od koderkoli! Za vsak motor ne potrebujete posebnega daljinca, pač pa lahko do 4 enote (npr. 1 drsna, 1 dvižna, 1 garažna in 1 dvokrilna vrata) odpirate z enim daljincem.

Kjerkoli po Sloveniji pa tudi preko meje gremo lahko. Pokličite ali pišite nam na email in z veseljem najdemo rešitev!

Cena je odvisna od posameznega kompleta, kateri komplet je primeren za vas, pa vam bomo pomagali ugotoviti. Potrebujemo informacijo o teži vrat, ali se le-ta nahajajo pod naklonom, ali imamo prostor za odpiranje itd. Moč motorja je odvisna od teže vrat, ki jih mora le-ta vleči. Komplet zajema vse, kar potrebujete (od daljincev, zobatih letev (pri drsnih motorjih), do utripajočih luči za dodatno varnost. Pokličite nas ali pa nam pišite in z veseljem vam bomo svetovali.

F L A K U S x N I C E

V naslednjih vrsticah vam predstavljamo vrste avtomatike za vrata, ki jih ponujamo:

Že več kot 20 let sodelujemo s svetovno priznano znamko NICE avtomatičnih pogonov za odpiranje vrat. Zanesljivost ter kvaliteta se odraža preko dolgoletne tradicije v zaupanju strank. Postanite tudi vi lastnik NICE avtomatike za vrata in si olajšajte življenje.

Drsna vrata

Najbolj razširjena vrsta vrat v Sloveniji so drsna vrata, saj ima veliko hiš prostor za odpiranje drsnih vrat “na stran”.

Dvokrilna vrata

V primeru ožjega dovoza uporabimo dvokrilna vrata, ki jih odpiramo z NICE “rokami”, ki se pritrdijo na vsako krilo vrat.

Hitra(!) dvokrilna vrata

V primeru dovoza iz glavne ulice je čas ključnega pomena in tako je NICE ustvaril Hi-Speed motor, ki vrata odpira še hitreje!

Zapornice

Zapornice oz. kar rampe, kot jim pogovorno rečemo ponujamo za večja parkirišča pred poslovnimi prostori ali parkirišči.

Daljinci za vrata

Daljinski oddajniki oz. “piloti” za vrata odpirajo vaša vrata. Ponujamo 1-, 2- ter 4-kanalne daljince. Svetovali vam bomo, katere(ga) izbrati.

Montaža in servis

Naši strokovni serviserji na terenu vam bodo pomagali – kjerkoli v Sloveniji.
Nudimo celoten servis – od A do Ž. Pokličite nas.

Odpiranje vrat z aplikacijo

Dobrodošli v prihodnost, ki je dandanes že kar standard.

NICE vam ponuja odpiranje drsnih, dvoriščnih in garažnih vrat (ter po potrebi tudi dvižnih ramp) ne samo z daljincem, temveč tudi preko NICE mobilne aplikacije.

Namestitev je preprosta, uporaba pa še lažja.
Pri celotni namestitvi vam nudimo podporo.

F L A K U S x N I C E

"Hi-speed" drsni pogon

Za tiste, ki se jim res mudi, je zelo zanimiva rešitev hiter pogon za vrata HI-SPEED, ki je kar 2x hitrejši od navadnega pogona.

Zapornice za parkirišča

Ponujamo tudi zapornice / rampe za parkirišča. Od 3- pa vse do 7- metrov dolge zapornice, ki zmorejo od 100 pa do 300 ciklov na uro. Svetovali vam bomo katero izbrati.

Daljinci

Daljinci / piloti / oddajniki za vrata in njihova uporaba.
Poglejte si več o njih v filmčku na desni.

F L A K U S x N I C E

Zanesljiva podpora že več kot 20 let

Pokličite nas na 041/629-811 ali pa nam pišite na info@flakus.si